Foglalási feltételek és hasznos információk

 1. Foglalás, bejelentkezés, előleg fizetése
  A foglalási szándék jelezhető e-mailben vagy telefonon. A véglegesített foglalás minden esetben írásban kerül rögzítésre: egy foglalási űrlapot küldünk e-mailben, mely online kitöltésre és visszaküldésre alkalmas. Ennek beérkezését követően a kívánt szálláshelyet és/vagy egyéb szolgáltatásokat visszaigazoljuk, ezzel a Tópart Vendégház garantálja az adott szolgáltatás megvásárlását. A visszaigazolás után előleget kell fizetni, amely átutalással vagy személyesen a Nőtincsi Önkormányzati Hivatalban lehetséges (2610 Nőtincs, Szabadság út 50.).
  Az előleg mértéke a szállásdíj 30%-a.
  Amennyiben a visszaigazolás dátumától számított 3 banki munkanapon belül nem érkezik meg az előleg számlaszámunkra vagy nem kerül készpénzes befizetésre, foglalását automatikusan semmisnek tekintjük!
 2. Lemondás
  A megrendelt szálláshely lemondását írásban (e-mailen) kell közölni!
  A lemondás feltételei a következők:
  – Érkezés előtti 15 napig kötbérmentesen lemondható.
  – Érkezés előtt 1-14 nappal a foglalás értékének 30%-a a kötbér.
  – Érkezés napján a foglalás értékének 100%-a a kötbér.
 3. Foglalás módosítása
  Amennyiben Ön a foglalását módosítani szeretné létszám- vagy időpontváltozás miatt, előzetes megbeszélés alapján ez lehetséges. A változtatást írásban kell közölni, ezután egy módosított visszaigazolást küldünk az új szolgáltatások és árak megjelölésével.
 4. Létszám, árak és díjak
  A lefoglalt szálláshelyet a megadott maximális létszámmal lehet használni. A szállásdíj tartalmazza a víz és áram költségét, illetve a törülköző és ágyneműhasználatot.
  Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melyet a szállásdíjon felül a helyszínen kell megfizetni.
 5. Megérkezés
  A szállás 14:00 óra és 18:00 óra között foglalható el.
  Kérjük, hogy a Vendégházat a várható érkezés időpontjáról a foglalás visszaigazolásakor megadott telefonszámon, legalább egy órával az érkezés előtt tájékoztatni szíveskedjen, mivel nincsen 24 órás személyzeti jelenlét az épületben.
  Amennyiben váratlan nehézségek miatt (pl. forgalmi akadály, autó műszaki hibája) az adott időben nem érkezik meg, szintén kérjük, hogy telefonon értesítsen minket! Köszönjük!
 6. Egyéb költségek, szállásdíj fizetése
  A fizetés a megérkezés napján a Vendégházban készpénzzel vagy bankkártyával történik.
  Egyéb, helyszínen fizetendő költségek:
  – Idegenforgalmi adó, amelyet a szállásadó a település szerint illetékes Önkormányzat részére fizet. Mértéke: a helyi önkormányzati rendelet szerint 2017-ben 300 Ft/fő/éj, 18 év feletti vendégek esetében.
  – Babaágy: ingyen használható, de foglaláskor kérjük igényét jelezni!
 7. Étkezés
  Reggelit foglaláskor történő előzetes egyeztetés alapján van lehetőség igénybe venni, tartalma bővített kontinentális reggeli.
 8. Elutazás
  A szálláshelyet az elutazási napon 10 óráig kell elhagyni. Ettől eltérő igényeket előre egyeztetni kell!
 9. Esetleges károkozás
  Amennyiben a bérelt szálláshelyen a Vendég kárt okoz, az okozott kárért teljes anyagi felelősséggel tartozik! A megállapított kárértéket távozáskor a Vendég köteles megfizetni a Vendégháznak. Ha a kárérték olyan összegű, hogy azt a Vendég távozáskor nem tudja kifizetni, akkor három banki munkanapon belül banki átutalással köteles azt teljesíteni a Vendégház számlájára!
 10. Dohányzás
  A Vendégház teljes területén (beleértve a szobák közös teraszát) és az épület 5 méteres körzetében tilos a dohányzás. A szabály megsértője 25000 Ft bírság fizetésére köteles.
 11. Háziállatok
  A Vendégházba házi- vagy egyéb állatot bevinni tilos! A szabály megsértőit kártérítési díj fizetésére vagy a szálláshely elhagyására kötelezheti a Vendégház vezetése.
 12. Internet
  Az épületben ingyenes WIFI elérés biztosított.