Foglalási feltételek és hasznos információk

 1. Foglalás, bejelentkezés, előleg fizetése
  A foglalási szándék jelezhető e-mailben vagy telefonon. Erre reagálva mi küldünk Önnek egy árajánlatot, melyet Ön visszaigazol, elfogad, majd az ebben szereplő előleget az ott jelzett módon és számlaszámra befizeti. Ennek beérkezését visszaigazoljuk, ezzel a Tópart Vendégház garantálja az adott szolgáltatás megvásárlását.
  Az előleg mértéke a szállásdíj 30%-a.
  Amennyiben árajánlatunk elfogadásától számított 3 banki munkanapon belül nem érkezik meg az előleg számlaszámunkra vagy nem kerül készpénzes befizetésre, foglalását automatikusan semmisnek tekintjük!
 2. Lemondás
  A megrendelt szálláshely lemondását írásban (e-mailen) kell közölni!
  A lemondás feltételei a következők:
  – Az érkezési nap előtt 15 napig kötbérmentesen lemondható.
  – Az érkezési nap előtt 1-14 nappal a foglalás értékének 30%-a a kötbér.
  – Érkezés napján a foglalás értékének 100%-a a kötbér.
 3. Foglalás módosítása
  Amennyiben létszám- és/vagy időpontváltozás miatt Ön foglalását módosítani szeretné, előzetes megbeszélés alapján ezt az érkezési nap előtt minimum 15 nappal megteheti. A változtatást írásban kell közölni, ezután egy módosított árajánlatot küldünk Önnek.
 4. Létszám, árak és díjak
  A lefoglalt szálláshelyet a megadott maximális létszámmal lehet használni. A szállásdíj tartalmazza a víz és áram költségét, illetve a törülköző- és ágyneműhasználatot.
  Nem tartalmazza az idegenforgalmi adót, melyet a szállásdíjon felül a helyszínen kell megfizetni.
 5. Megérkezés
  A szállás 14:00 óra és 18:00 óra között foglalható el.
  Kérjük, hogy a Vendégházat a várható érkezés időpontjáról a foglalás visszaigazolásakor megadott telefonszámon, legalább egy órával az érkezés előtt tájékoztatni szíveskedjen, mivel nincsen 24 órás személyzeti jelenlét az épületben.
  Amennyiben váratlan nehézségek miatt (pl. forgalmi akadály, autó műszaki hibája) az adott időben nem érkezik meg, szintén kérjük, hogy telefonon értesítsen minket! Köszönjük!
 6. Egyéb költségek, szállásdíj fizetése
  A fizetés a megérkezés napján a Vendégházban készpénzzel vagy bankkártyával történik.
  Egyéb, helyszínen fizetendő költségek:
  – Idegenforgalmi adó, amelyet a szállásadó a település szerint illetékes Önkormányzat részére fizet. Mértéke: a helyi önkormányzati rendelet szerint 300 Ft/fő/éj, 18 év feletti vendégek esetében.
  – Babaágy: ingyen használható, de foglaláskor kérjük igényét jelezni!
 7. Étkezés
  A szállás mellé étkezést nem áll módunkban biztosítani.
 8. Elutazás
  A szálláshelyet az elutazási napon 10 óráig kell elhagyni. Ettől eltérő igényeket előre egyeztetni kell!
 9. Esetleges károkozás
  Amennyiben a bérelt szálláshelyen a Vendég kárt okoz, az okozott kárért teljes anyagi felelősséggel tartozik! A megállapított kárértéket távozáskor a Vendég köteles megfizetni a Vendégháznak. Ha a kárérték olyan összegű, hogy azt a Vendég távozáskor nem tudja kifizetni, akkor három banki munkanapon belül banki átutalással köteles azt teljesíteni a Vendégház számlájára!
 10. Dohányzás
  A Vendégház teljes területén (beleértve a szobák közös teraszát) és az épület 5 méteres körzetében tilos a dohányzás. A szabály megsértője 25000 Ft bírság fizetésére köteles.
 11. Háziállatok
  A Vendégházba háziállatot bevinni csak előzetes egyeztetés után, és a többi vendég zavarása nélkül lehetséges!
 12. Internet
  Az épületben ingyenes WIFI elérés biztosított.