Köszöntjük a Nőtincsi Vendégház oldalán!

Vendégházunk közvetlenül a nőtincsi Szent István tó partján áll, festői környezetben.square-facebook-256

Jelenleg 5 szobával, konferencia teremmel, WIFI-vel és saját parkolóval várjuk vendégeinket. Minden szobához tartozik saját WC mosdóval és zuhanyzóval/káddal, a szobákból kilépve egy közös terasz nyújt pihenési lehetőséget.

A szobaár nem tartalmaz reggelit, de felár ellenében kérhető, valamint saját költségen lehetőség van a háztól mindössze pár méterre működő Cafe&Grill Terasz étteremben ebéd és vacsora elfogyasztására is.

A vendégház és környezete kedvelt esküvői helyszín, a csak polgári szertartáson túl lehetőség van a teljes “lakodalom” megvalósítására is. Ebben partnerünk a rendezvenysator.hu, akik igényes módon biztosítják a nagyobb rendezvények fedett helyszínét. A Cafe&Grill Terasz vagy a Vác és Vidéke Vendéglátó biztosítja a teljes körű catering szolgáltatást az esküvőhöz.

A konferencia terem alkalmas vállalati meetingek, továbbképzések, kiscsoportos tréningek, kihelyezett értekezletek megtartására, de szállással együtt a tó környezetében elérhető sport és szabadidős szolgáltatásokkal kombinálva kiváló csapatépítő tréning helyszíne.

Foglalás és ajánlatkérés: a vendeghaz@notincs.hu e-mail címen lehetséges.